Πιστοποίηση Προμηθευτών Με Απόδοση Κλειδαρίθμου
για Αποδοχή Πληρωμής Ληξιπρόθεσμων Οφειλών ΟΠΑΔ
Οδηγίες Χρήσης

Καλοσωρίσατε στην Υπηρεσία Πιστοποίησης Προμηθευτών .

Eπιλέξτε Eγγραφή στην περίπτωση που δεν έχετε κωδικούς σον eΔΑΠΥ, ή στην περίπτωση που δεν κατέστει δυνατό να εγγραφείτε στην Υπηρεσία Εγγραφή Ιατρών για Αποδοχή Πληρωμής Ληξιπρόθεσμων Οφειλών ΟΠΑΔ . Με το πέρας της διαδικασίας θα εμφανιστούν στην οθόνη τα στοιχεία της εγγραφής σας. Τα στοιχεία αυτά πρέπει να τα εκτυπώσετε και να τα προσκομίσετε σε κάποια από τις ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΟΠΥΥ (ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΔ), όπου θα προσκομίσετε θα απαραίτητα δικαιολογητικά. Εκεί θα πραγματοποιηθεί έγκριση του αιτήματός σας και θα λάβετε τον κλειδάριθμο που σας αντιστοιχεί.

Όταν ολοκληρώσετε το προηγούμενο βήμα πατήστε Ενεργοποίηση προκειμένου να προβείτε σε ενεργοποίηση του λογαριασμού που δημιουργήσατε κατά την Εγγραφή ή την Επανεγγραφή σας χρησιμοποιώντας τον κλειδάριθμο που παραλάβατε από την Περιφερειακή Υπηρεσία.

Στην περίπτωση που είστε ήδη χρήστης των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών ΔΑΠΥ αλλά έχετε ξεχάσει τον κωδικό χρήστη σας (username) ή έχετε ξεχάσει το συνθηματικό και τον κλειδάριθμό σας, επιλέξτε Επανεγγραφή. Για την επανεγγραφή σας θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με αυτήν της αρχικής εγγραφής.

Τέλος έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε Απώλεια Συνθηματικού στην περίπτωση που είστε ήδη εγγεγγραμμένος χρήστης αλλά έχετε ξεχάσει το συνθηματικό σας και επιθυμείτε να αποκτήσετε καινούργιο (προϋποθέτει εισαγωγή του κλειδαρίθμου σας).

Ως εγεγραμμένοι χρήστες είστε σε θέση να εισάγετε τον κωδικό χρήστη και το συνθηματικό σας για να συνδεθείτε στην εφαρμογή Αποδοχή Πληρωμής Ληξιπρόθεσμων Οφειλών ΟΠΑΔ.

Ειδοποίηση Εφαρμογής
Παραμείνατε ανενεργοί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Θα επιστρέψετε στην αρχική σελίδα.